InfoComparteix aquesta pàgina

23 setembre 2017


Ja estem preparant les mobilitzacions de Pobresa Zero 2017. Apunta i Apunta't!

Ja estem preparant les mobilitzacions de Pobresa Zero 2017. Apunta i Apunta't!

Manifestacions, concerts, activitats, concentracions,... ja estem preparant l'agenda a la Comunitat Valenciana de la setmana mundial per a l'eradicació de la pobresa en al voltant del 17 d'octubre.

Des de POBRESA ZERO ja estem preparant les mobilitzacions, concerts, activitats,... l'agenda a la Comunitat Valenciana de la Setmana Mundial per a l'eradicació de la Pobresa al voltant del 17 d'octubre.

Aquest any amb el lema "Mou-te contra la desigualtat obscena" volem denunciar la pobresa, la desigualtat i la insostenibilitat amb un discurs diferent, alhora que posar a les persones i els seus drets en el centre com a qüestió de justícia social i dignitat humana. Creiem que l'enriquiment econòmic desmesurat d'unes poques persones a costa de l'empobriment de milions de persones és intolerable, immoral, obscè.


POBRESA

Entre 1990 i 2010 el PIB mundial s'ha incrementat un 75%. 1.400 milions de persones viuen en condicions de pobresa extrema, i 1.000 milions passen fam.


DESIGUALTAT

El 1% més ric de la població mundial té ja més riquesa que el 99% restant. De l'increment del 75% del PIB entre 1990 i 2010, el 10% més ric ha acaparat un 48% del creixement, i el 10% més pobre solament s'ha beneficiat del 0,6%.


MODEL INSOSTENIBLE

Necessitem 2 planetes per a prestar els serveis que reclama el sistema actual de consum.La setmana d'acció proposada, fomentarà i promourà diverses activitats iniciades pels nostres col·lectius de lluita per la justícia social per a augmentar la pressió pública per a aconseguir acabar amb l'obscenitat de la desigualtat.

En els pròxims dies anem publicant en la web propostes d´accions per a centres educatius, administracions públiques, organitzacions, persones....

Si vols estar informat/a o participar de qualsevol manera posa't en contacte amb nosaltres:

POBRESA ZERO - tel: 963913749 / 652547328 - pobrezacero@cvongd.org / www.pobresazero.org

Segueix-nos per Facebook https://www.facebook.com/PobresaZero/ o Twitter https://twitter.com/POBRESAZEROCV

#desigualdadobscena

AGENDA


Presentem l'agenda d'activitats que anirem actualitzant amb les accions i activitats que organitzarem des de POBRESA ZERO en tota la Comunitat valenciana.

VALÈNCIA

Dijuos 5 d´Octubre 21:30 h. IV Nit Solidària Pobresa Zero 2017 en la Sala Moon de València, C/ Sant Vicent 200 amb l´actuació de GOSSOS + HERBA NEGRA + LAS HIJAS DE LA CUMBIA (en breu tindrem a la venda les entrades)

Dissabte 21 d´Octubre 18 h. Manifestació des de El Parterre, pl. Alfons el Magnánim

CASTELLÓ

Divendres 20 d´octubre 13 h. Concentració, c/ Major

ALACANT

Dissabte 21 d´octubre 19 h. Concentració, (Pendent de lloc)IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017

VÍDEO III NIT SOLIDARIA POBRESA ZERO 2016 DÓNA´M LA MÀ

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2016: LES PERSONES I EL PLANETA PRIMER, CONTRA LA POBRESA JUSTÍCIA FISCAL