PropostesComparteix aquesta pàgina

26 setembre 2020


Mobilitzacions de POBRESA ZERO 2017 en València

Mobilitzacions de POBRESA ZERO 2017 en València

Actes de POBRESA ZERO en València, la manifestació “MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA"será el Dissabte 21 d'octubre a les 18h desde la Pl. Alfons el Magnànim (Parterre) de València.

Descarregar Manifest POBRESA ZERO EN VALENCIÀ (PDF)  /  DESCARGAR EN CASTELLANO (PDF)

VALÈNCIA

DILLUNS, 16 d´OCTUBRE

Presentación a los medios del Informe sobre el Estado de la Pobreza de la Xarxa EAPN con los datos desglosados de la C. Valenciana.

DIMARTS, 17 d´OCTUBRE Dia Internacional per l´eradicació de la pobresa

a les 12h. Performance “Escenas de la cena Obscena” con participación del Alcalde de València. Colaboran Paco Pellicer, Escuelas San José Russafa, Associació d´Actors i Actrius de València, Festival Cabanyal Intim, Universidad Politécnica de Valencia, Acció Cultural PV.

Desplegament de pancarta “banda blanca” en diverses institucions Generalitat, Dipurtació i Ajuntament de València, com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa.

Desplegament de pancarta “banda blanca” en Església de Sant Lorenzo com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa. A les 19 h. Eucaristia “Enllaça't per la justícia” i lectura del manifest. Organitza Caritas Diocesana València, Mans Unides i Confer.

a les 19 h. en la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset, Pl. Forn de Sant Nicolás, 4 València. Jornada contra la Desigualtat Obscena amb la presentació Informe sobre desigualtat d'Oxfam, a càrrec de Nerea Basterra d'Oxfam Intermón i Manuel Elviro Vidal presentació de l'actuació de PROEM AID en la crisi humanitària del Mediterraneo, Presenta: Maite Puertes, Pobresa Zero i Federico Buyolo, Director General de Cooperació (Per confirmar). Modera: Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

Descarregar cartell

Descarregar Manifest  Pobresa Zero en pdf / Descargar Manifiesto Pobresa Zero en Castellano pdfDIVENDRES, 20 d'OCTUBRE a les 20.00h. Festival de Benvinguda de la Universitat de València en la Plaça de Bous. Amb ASPENCAT+TXARANGO+VIVA SUÈCIA en la Plaça de Bous de València Obertura de portes a les 19:30. Suport a POBRESA ZERO. Més informació i entrades a la venda en www.uv.es/benvinguda Organitza: SEDI- Universitat de València.

DISSABTE, 21 d'OCTUBRE a les 18h  Manifestació contra la pobresa “MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA” a las 18 h. desde la Pl. Alfonso el Magnánimo (Parterre) de València.

Manifestació en València (PDF)

Manifestació en València (JPG)

Manifestació en València A3 (PDF)

ESDEVENIMENT DE FACEBOOK DE VALÈNCIA
#TESTPZR PARA FRENAR EL VIRUS DE LA INDIFERENCIA

#REGULARIZACIONYA