InfoComparteix aquesta pàgina

22 juliol 2019


Pobresa Zero agraeix a la Universitat de València el suport en l'espectacular Concert de Benvinguda 2017

Pobresa Zero agraeix a la Universitat de València el suport en l'espectacular Concert de Benvinguda 2017

POBRESA ZERO desitja expressar el seu agraïment pel compromís de la Universitat de València en la lluita contra la pobresa, la justícia i la desigualtat que ha demostrat enguany una vegada més a través del suport a Pobresa Zero en el espectacular Concert de Benvinguda a la Universitat que hem pogut gaudir el pasat 20 d´octubre.

POBRESA ZERO desitja expressar el seu agraïment pel compromís de la Universitat de València en la lluita contra la pobresa, la justícia i la desigualtat que ha demostrat enguany una vegada més desde fa molts anys a través del suport a Pobresa Zero en el espectacular Concert de Benvinguda a la Universitat que hem pogut gaudir el pasat 20 d´octubre. Des de tots les organitzacions, activistes e integrants de POBRESA ZERO volem donar un especial reconeixement al Delegat del Rector per a Estudiants de la Universitat de València i al gran treball de tot l'equip del Servei d´Informació i Dinamització d´Estudiants (SEDI), que han treballat molt per fer una nit especial amb música i reivindicació contra la pobresa. Una nit molt especial en la que gaudirem l' incontestable so de Viva Suecia, el bon rotllo en estat puro i solidari del genials Txarango, i la molt emotiva actuació dels grans Aspencat Oficial, mentrestant milers de xics i xiques cantaben amb la pulsera, els missatges i la convocatòria de manifestació del dissabte 21 de Pobresa Zero contra la desigualtat obscena.

Així mateix des de Pobresa Zero volem agrair especialment als grups musicals VIVA SUECIA, TXARANGO i ASPENCAT pel seu gran suport i compromís i per fer-nos viure una nit màgica.

GRÀCIES per el vostre generós suport i compromís podem continuar amb la nostra labor de sensibilització i mobilització social per construir una ciutadania valenciana responsable, participativa, informada i critica, ademés del compliment dels compromisos en la lluita contra la pobresa i la desigualtat obscena.

MOLTES MOLTES GRÀCIES!!!!

Imatges del Concert de Benvinguda de Miguel Lorenzo

La imagen puede contener: 8 personas, personas sonriendo, personas de pie y exterior

La imagen puede contener: 8 personas, personas sonriendo, personas de pie y exterior

La imagen puede contener: 3 personas, personas de pie y barba

La imagen puede contener: 4 personas, personas sonriendo, personas de pie


MANIFEST POBRESA ZERO 2018 "MES FETS I MENYS PROMESES, DRETS JA"