InfoComparteix aquesta pàgina

22 juliol 2019


Ja tenim el VIDEO de la IV Nit Solidària POBRESA ZERO 2017 "No ens dona igual"

Ja tenim el VIDEO de la IV Nit Solidària POBRESA ZERO 2017 "No ens dona igual"

Volem donar les gràcies a totes per fer possible un any més el concert que va ser el tret d'eixida de POBRESA ZERO contra la desigualtat obscena i l'erradicació de la pobresa. Especialmente moltes gràcies als grups Gossos - Pàgina oficial Herba Negra Las Hijas de la Cumbia i a la presentadora Maria Juan Donat .

Ja tenim el Video de la IV NIT SOLIDARIA POBRESA ZERO 2017 "No ens dona igual" que vam celebrar el 5 d´octubre en la Sala Moon de València.

Volem donar les gràcies a totes per fer possible un any més el concert que va ser el tret d'eixida de POBRESA ZERO contra la desigualtat obscena i l'erradicació de la pobresa. Especialmente moltes gràcies als grups Gossos - Pàgina oficial Herba Negra Las Hijas de la Cumbia i a la presentadora Maria Juan Donat per donar el millor de volsatres a l'escenari; tot aquell amb qui hem parlat ens ha dit que va ser una nit amb una qualitat meravellosa i ple de riures i bon rotllo en la qual va quedar clar que ens agrada moure'ns, i més si és per a lluitar contra la desigualtat obscena!

VIDEO EN LA WEB: http://www.pobresazero.org/nit-solidaria2017.htm


MANIFEST POBRESA ZERO 2018 "MES FETS I MENYS PROMESES, DRETS JA"