PropostesComparteix aquesta pàgina

19 juny 2018


Concentració i performance #ForaParadisosFiscals

Concentració i performance #ForaParadisosFiscals

Dimarts 3 de Abril, 18:30h a 20:00h, Concentració per #forapaeadisosfiscals en Carrer Colom,25, València. Convoca: Campanya per una Justifica Fical i Campanya No al TTIP/CETA/TISA

La Coordinadora Valenciana de ONGD i Pobresa Zero com a membres de la campanya per una JUSTÍCIA FISCAL fan una crida a les organitzacions i persones a participar en la mobilització el dia 3 d'Abril amb motiu del Dia Global d'Acció contra els Paradisos Fiscals


Els països i territoris considerats Paradisos fiscals són sobretot un mecanisme dels mercats financers globalitzats, que ofereixen privilegis competitius com la baixa o nul-la tributació i l’ocultació de la titularitat real en les transaccions internacionals.

Estos Paradisos son refugis obscens dels mercats financers:
● No posseïxen cap base econòmica d’interés per al bé comú, tot just servixen als interessos espuris de les elits econòmiques, grans corporacions, multinacionals, delinqüents financers i criminalitat organitzada.
● Aprofundixen i contribuÏxen a la desigualtat, a crear desequilibris, a les crisis econòmiques i corroïxen la democràcia.

Animem a la societat en el seu conjunt a organitzar-se per a donar una resposta contundent i inflexible contra els Paradisos Fiscals, exigint a més als nostres governants que emprenguen accions per anar avançant en el camí de la seua necessària abolició.

La Perfomance correrà a càrrec de membres de l'Acadèmia d'Arts TotArt

Comptarem  amb Musica de tabalets i dolcainesEVENTO DE FACEBOOK AQUÍ

DESCÀRREGA MANIFIEST EN VALENCIÀ ACÍ

DESCÀRREGA MANIFEST EN CASTELLÀ ACÍ

VIDEO DE LA MANIFESTACIÓ DE POBRESA ZERO EN VALÈNCIA 2017

VIDEO DE LA IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017 "NO ENS DONA IGUAL"

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2017 MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA