QUÈ DEMANEM?

Pobresa Zero és la major mobilització de la història en favor de l'erradicació de la pobresa. Va nàixer en 2005 amb l'objectiu d'involucrar a tots els sectors de la societat en aqueixa tasca.

La campanya considera que la societat civil és fonamental perquè la lluita contra la pobresa siga efectivament una prioritat internacional.

Desenes de milions de ciutadans i ciutadanes de tot el món hem participat durant aquest temps en accions de Pobresa Zero. En la Comunitat Valenciana, la campanya Pobresa Zero continua impulsant accions, especialment entorn del 17 d'octubre, Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa.

QUÈ DEMANEM?

 

Polítiques econòmiques i mediambientals concretes i urgents que porten a un nou model de producció i consum sostenible, a la transició cap a una economia ecològica, amb treball digne i justícia social.

 

El respecte als drets humans de totes les persones, independentment d'on hagen nascut, incloent el dret a la salut, l'educació, l'alimentació, la participació política, a l'asil i refugi, i a un medi ambient saludable.

Uneix-te al nostre manifest