QUÈ DEMANEM?

Pobresa Zero és la major mobilització de la història en favor de l'erradicació de la pobresa. Va nàixer en 2005 amb l'objectiu d'involucrar a tots els sectors de la societat en aqueixa tasca.

La campanya considera que la societat civil és fonamental perquè la lluita contra la pobresa siga efectivament una prioritat internacional.

Desenes de milions de ciutadans i ciutadanes de tot el món hem participat durant aquest temps en accions de Pobresa Zero. En la Comunitat Valenciana, la campanya Pobresa Zero continua impulsant accions, especialment entorn del 17 d'octubre, Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa.

QUÈ DEMANEM?

 

Polítiques econòmiques i mediambientals urgents que articulen un nou model de producció i consum sostenible, a la transició cap a una economia ecològica, amb treball digne i justícia social.

 

Que es garantisca el dret a la salut universal i en aqueixa línia demandem la liberalització de les patents dels tractaments i vacunes contra la COVID-19.

 

Una fiscalitat global redistributiva que elimine els paradisos fiscals, establisca una tributació mínima global per a les empreses de, almenys, el 25%, i faça un repartiment més equitatiu amb els països empobrits.

Uneix-te al nostre manifest